Vær smart!

Prøv AlgO-3 gratis* i en måned!

AlgO-3 er det smarteste du kan gjøre for hjernen din. Dokumentert bedre enn andre Omega 3 produkter Med AlgO-3 forbedrer du hukommelsen og dine kognitive evner. Effekten er umiddelbar.

*Du mottar en boks AlgO-3 med 60 kapsler, tilsvarende 30 dagers forbruk gratis – du betaler kun kroner 49 for frakt. Deretter mottar du en gang per kvartal 3 nye bokser inntil abonnementet sies opp.

SE VÅR VIDEO NÅ!

100% viktig for din hjerne 100% naturlig 100% allergen fri 100% vegan

DETTE KAN DU IKKE VÆRE FORUTEN!

Mikroalger er planteplankton og er den opprinnelige kilden til de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA.

Mikroalgene som er i AlgO-3 blir dyrket på land under kontrollerte forhold. Dermed er produktet helt uten tungmetaller som kvikksølv og andre farlige toksiner.

Å gå direkte til kilden av omega-3, gir den absolutt høyeste kvalitet og renhet på produktet, dette er smart for deg og er det beste for miljøet.

DHA er viktig for at hjernen kan opprettholde og utvikle kognitive evner og hukommelse gjennom hele livet.

DHA er avgjørende for at hjerneceller skal kunne kommunisere optimalt.

AlgO-3 gjør det enkelt for deg å ta vare på hjernen din hver dag.

AlgO-3 er små kapsler med et høyt innhold av DHA.

Bedre effekt

AlgO-3 har gjennomgående bedre effekt enn andre Omega 3 fettsyrer, da det er helt rent og ikke har vært i kontakt med oksygen. Våre undersøkelser viser at AlgO-3 er minimum 65% mer effektivt enn andre Omega 3 produkter*

Z

Bedre kvalitet

AlgO-3 består av 93% DHA. Andre produkter har 40-50% DHA blandet med andre mindre gunstige fettsyrer. AlgO-3 inneholder nesten bare den nyttige DHA fettsyren som hjernen trenger.

Enkelt

Det eneste du trenger for å ta vare på hjernen din! Spiser du to kapsler daglig sikrer du tilstrekkelig tilførsel av DHA for optimal hjernehelse. Det er enkelt, kan benyttes av liten og stor og har ingen smak.

Bedre hjernehelse

I følge EU-lov om markedsføring av DHA som hjernehelseprodukt kreves et daglig inntak av 250 mg DHA som vil bidra til hjernens normale funksjon, normalt syn og normalt triglyserid innhold. Daglig dose AlgO-3 gir 400 mg DHA.

Bedre hukommelse

Tilførsel av Omega 3 er det viktigste du kan gjøre for hjernen din. AlgO-3 er den beste kilden til bedre hukommelse, kognitive evner, cellesignalisering og mykere cellemembran.

Bedre for miljøet

Ettersom AlgO-3 utvinnes direkte fra alger, er det færre produksjonsledd og vesentlig høyere kvalitet og renhet. Fisk opptar Omega 3 fettsyrer fra Krill som tar det fra alger. Fettsyrene i fisk har også mange uønskede elementer som må renses bort som følge av at fisk er høyere på næringskjeden.

Vær smart! Prøv AlgO-3 gratis* i en måned!

AlgO-3 er det smarteste du kan gjøre for hjernen din. Dokumentert bedre enn andre Omega 3 produkter Med AlgO-3 forbedrer du hukommelsen og dine kognitive evner. Effekten er umiddelbar.

*Du mottar en boks AlgO-3 med 60 kapsler, tilsvarende 30 dagers forbruk gratis – du betale br kun kroner 49 for frakt. Deretter mottar du en gang per kvartal 3 nye bokser inntil abonnementet sies opp.

Så enkelt er det!

Bestill på nett

Du kan enkelt bestille din gratis AlgO-3 prøve, som dekker daglig behov for DHA i 30 dager.

Daglig inntak

Spis 2 kapsler hver morgen og sikre at hjernen er klar for dagen.

Automatisk tilsendt

Hver tredje måned mottar du en ny forsendelse med AlgO-3, som dekker 90 dagers forbruk.

Vi kontakter deg!

Legg igjen dine kontaktdetaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig.

Green Omega

Green Omega AS er det smarte og fremtidsrettede valget som omega-3 leverandør av høyeste renhet og kvalitet.

Kontakt oss

Green Omega AS

Torggata 14

5200 Os

Norge

Nyhetsbrev