green-omega-DHA-og-hjernen-2

Kan mikroalger gjøre deg smartere?

Tror du, som så mange andre, at omega-3 bare finnes i fisk? Mikroalger gir nemlig både høyere kvalitet og en mer miljøvennlig omega-3. Og det beste? Du som forbruker får et vegansk produkt som er godt for både hjerne, hjerte og synet.

Bedre hjernehelse med AlgO-3 fra Green Omega AS

– Fettsyren som heter DHA er den lengste av omega 3-fettsyrene. DHA er en essensiell flerumettet fettsyre. Den utgjør en veldig viktig komponent av cellemembranene i kroppen. Den regulerer hva som går inn og ut av cellene, og hvordan cellene kommuniserer med hverandre. Det gjør at DHA er en fettsyre som er veldig viktig for hjernen.

Starter alt under graviditeten.

Fra 3. trimester av graviditeten og frem til to-årsalderen skjer mye av utviklingen av hjernen. Det er i denne tiden at omega-3- fettsyren DHA ekstra viktig for utvikling av hjernen, for det er da grunnlaget til hjernen for resten av livet blir dannet.

Fosteret får DHA først via moren, og siden via amming og deretter babymat. Men DHA fortsetter å være viktig gjennom hele livet, fra før du er født til du dør.  Cellemembranen ergo DHA fettsyren, blir hele tiden slitt ut/brukt opp slik at kroppen må fornye den. Derfor er det veldig viktig med et daglig tilskudd.

Ta vare på hjernen! DHA fortsetter å være viktig gjennom hele livet, fra før du er født til du dør.

Når vi snakker om helse er det ikke mange som tenker på halsen og opp. All trening handler om kroppen fra halsen og ned. Men finnes det noe som er viktigere enn å ta vare på hjernen?

Fettsyrene kommer fra mikroalger.

– De fleste tenker at omega-3 er en helt egen ting som kommer fra fisk, men omega-3 er helt enkelt fettsyrer.

De lages i planter, som de fleste andre fettsyrer blir, både på land og i havet. Men omega 3-fettsyrene er litt spesielle. De finnes i rikelige mengder i havet, for der lages de i mikroalger nederst i næringskjeden. Deretter går de oppover i næringskjeden til fisk.

Vegansk produkt, direkte fra kilden.

– Ved å gå direkte til kilden, og dyrke mikroalger på land lir et mer miljøvennlig produkt enn med omega-3-fettsyrene man får fra fisk. I tillegg får det høyere kvalitet, fordi man har bedre kontroll på produksjonen.

Og ikke minst er det viktig med hjernehelse-perspektivet! Siden produktet er av mikroalger, som er en plante, er det også vegansk, utdyper Lyssand.

Det anbefales fra myndighetenes helse organisasjon et minimums inntak på 250 mg av omega-3-fettsyren DHA daglig. AlgO-3 inneholder 250 mg DHA i hver kapsel. AlgO-3 leveres til hele landet med samme pris på frakt, og har kort leveringstid.

Med abonnementet gjøres det enkelt å ta sitt daglige DHA. Du tar 2 kapsler om morgenen hver dag og får automatisk tre bokser i postkassen hver tredje måned.

Gode egenskaper

– Mikroalger har levd i skyggen i tredve år. Man har lenge visst om de gode egenskapene og fordelene ved å bruke mikroalger, men det har funnets alternativer som har vært billigere. Mikroalger har så mange ulike egenskaper og inneholder så utrolig mange ulike næringsstoffer at de forskjellige artene har nytte i mange næringer.

Nå er tiden inne til å virkelig la mikroalgene få komme frem i lyset å bli tilbudt på markedet for den kvalitets bevisste som ønsker et produkt med effekt. Miljøbevisste forbrukere vil også endelig få et produkt som vil tilfredsstille denne kunde gruppens behov. Siden AlgO-3 tilfredsstiller de mest kresen og «vanskeligste» kunder sine behov, er AlgO-3 et produkt som dekker alle sitt omega-3 behov.

 

Kjøp AlgO-3 abonnement her og få første måned gratis

Vær smart! Tegn abonnement i dag Få første måned gratis

Greenomega Omega-3

Vi gir deg første måneds forbruk av AlgO-3, da vi mener kvaliteten er så høy at den må oppleves!

To kapsler AlgO-3 gir deg hele 500 mg DHA som har en dokumentert effekt på hjernen, synet, avleiring i blodårene, foster og spedbarn som ammes.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Green Omega

Greenomega Omega-3
Daglig inntak av to kapsler AlgO-3 gir deg 500 mg DHA som har en dokumentert effekt på hjernen, synet, avleiring i blodårene, foster og spedbarn som ammes.